Over Ons

Wil jij een huis kopen? Zoek je een nieuwe koopwoning? Of kijk je naar een huurhuis? Wil je een nieuwbouwproject? Hoe ga je dat financieren qua hypotheek? Welke verzekeringen moet je afsluiten? En hoe zit het met gas, water, licht, internet en andere aansluitingen? Heb ik een makelaar nodig? Via woningassistent.nl krijg je inzicht in alle onderwerpen rondom verhuizen en de aankoop en verkoop van woningen. Zo bieden we een overzicht met actuele koopwoningen in heel Nederland (te filteren op plaats en woningtype / karakteristieken).

Wie zijn wij

Woningassistent.nl is in 2021 gestart om meer inzicht te bieden in de woningmarkt in Nederland. We verzamelen het actuele woningaanbod van Funda en filteren dit zodat jij snel en gemakkelijk de juiste woningen kunt zoeken en bekijken. Het team bestaat uit verschillende ervaringsdeskundigen op de woningmarkt. Wij vinden het leuk om in contact te komen met potentie woningkopers. Waar loop je tegenaan? Welke informatie mis je? Wat is er onduidelijk? Onze medewerkers staan open om je vragen te beantwoorden en eventueel verder te helpen en/of verwijzen.

Wat doen wij?

Via ons platform kun je veel informatie bekijken over alles wat met wonen te maken heeft. Bijvoorbeeld; hoe kan ik mijn woning verduurzamen en energie besparen? Hoe werkt een hypotheek? Wat doet de makelaar? Als jij een nieuwe woning wilt aankopen komt er veel op je af. Je hebt dan behoefte aan goede en betrouwbare informatie. Wij proberen dit te verzamelen en gestructureerd aan te bieden.

Adresgegevens

Postadres Woningassistent.nl
Dokter van Deenweg 162
8025BM, Zwolle
info@woningassistent.nl