Vergelijken

Wanneer je een woning koopt, gaat verhuizen of een huis gaat huren heb je veel diensten en abonnementen die je kunt afsluiten. Denk aan een energiecontract, een internet abonnement, verzekeringen en/of andere abonnementsdiensten. Op deze pagina kun je daarover meer lezen, geven we tips hoe je kunt besparen en kan je direct abonnement vergelijken. Klik hieronder direct door naar een van de diensten.

Abonnementen vergelijken

Als jij een woning hebt weet je dat de maandelijkse kosten soms flink kunnen oplopen. Wij raden daarom altijd aan om de verschillende abonnementen en contracten goed met elkaar te vergelijken. Daarbij is de prijs niet altijd het belangrijkste uitgangspunt, maar prijs/kwaliteit verhouding. Bij alles wat je afsluit moet je vooraf duidelijk hebben voor je zelf wat je precies wilt en nodig hebt. Dan kun je concreet vergelijken en voorkomt je teleurstellingen achteraf.

Maandelijkse contracten, diensten en producten vergelijken

Als jij eens goed door je rekeningen bladert of de app van je bank doorkijkt valt je misschien op dat er maandelijks veel abonnementen worden afgeschreven. We geven je hieronder een kort overzicht van alle verschillende kostenposten en bieden mogelijk aanvullende informatie over deze diensten of producten:

  1. Energie: contract van energieleverancier, onderhoud CV ketel etc.
  2. Internet: contact voor vast internet, TV en/of bellen.
  3. Mobiele telefoon: abonnement met smartphone of simonly.
  4. Verzekeringen: alle woonverzekeringen, reisverzekeringen en rechtsbijstand.
  5. Boodschappen / maaltijdboxen: abonnement op een maaltijdbox of supermarkt.
  6. Kranten en tijdschriften: ben jij geabonneerd op een krant, magazine of week/maandblad?
  7. Streamingsdiensten: netflix, videoland, Disney+, Amazon Prime, HBO (Max) etc.
  8. Goede doelen: welke goede doelen geef je aan en komt dit nog overeen met waar je nu aan wil geven?
  9. Loterijen: speel je mee met een loterij? Hoeveel loten heb je?

Mis jij nog een categorie waar jij persoonlijk zelf veel geld aan uitgeeft en waarbij er meerdere aanbieders zijn die je kunt vergelijken? Neem dan contact met ons op om dit te integreren op deze pagina en ons overzicht completer te maken.