Garagebox kopen

Iedereen heeft wel eens last van ruimte te kort. Verhuizen is dan een optie maar verhuizen om de verkeerde redenen niet. Verhuis je omdat je een nieuw huis wilt, die mooier en beter is, dan is dit een geweldige iets. Verhuizen omdat je simpelweg te veel onnodige spullen hebt, niet zo geweldig! Opslagruimte bied oplossingen. Elk huis kan jou ideale huis zijn, zonder dat er noodzakelijk een grote kelder of zolder bij moet zitten voor alle waardevolle spullen en herinneringen. Of wat dacht je van net dat beetje extra ruimte voor de man die graag aan zijn motor of auto klust. Een garagebox kopen kan een goede oplossing dan zijn. Natuurlijk zijn er ook veel opties om er een te huren, maar niet elke opslagruimte kan je zomaar voor langere tijd aanhouden. En eigen garagebox kopen bied eindeloze mogelijkheden en opties om hobby’s uit te oefenen, een bedrijf te runnen of spullen in op te slaan.

Actuele aanbod garageboxen mei 2024

Hieronder kun je direct een aantal garageboxen bekijk die je kunt kopen in Nederland. Soms zijn het alleen de garages zelf en soms zijn het woningen waarbij een garagebox inbegrepen is. Je kunt eventueel ook doorklikken naar het aanbod opslagboxen te huur in Nederland.

Bekijk het aanbod op funda

Huur een garagebox

Loopt uw webshop als een trein of wilt u van die zolder een mooie hobbykamer maken? Een garagebox huren biedt uitkomst. In een garagebox kunt u namelijk uw spullen veilig opslaan. Denk eens aan de (zakelijke) administratie, de oldtimer, de skispullen – of juist het tuinsetje – en alle zolderspullen die absoluut niet weg mogen maar eigenlijk in de weg staan. Zou het niet heerlijk zijn als u de ruimte van die spullen anders kunt benutten? Van een hobbykamer of klusgarage heeft u vast veel meer plezier! Een garagebox huren brengt ruimte in uw leven. Bij een garagebox huren komt een en ander kijken. Allereerst zult u een geschikte aanbieder moeten vinden. Gaat u voor een groot bedrijf met naam of juist voor die lokale aanbieder om de hoek? Over beide opties leest u meer op deze website. Natuurlijk is het ook van belang om te kijken wat er in de huurovereenkomst staat en hoe de huurvoorwaarden zijn opgebouwd. U wilt natuurlijk wel dat uw goederen veilig zijn! Een goede verzekering en beveiliging zijn daarom heel belangrijk. Meer weten? Onze website biedt een goed overzicht van zaken waar u op moet letten bij het huren van een garagebox.

Veilig spullen opslaan

Uw administratie, ernstig beschadigd door een brand. U moet er niet aan denken. Thuis en op kantoor een brand krijgen is afschuwelijk maar soms niet in de hand te houden. Daarom is het verstandig om uw (belangrijke) goederen veilig op te slaan. Uw goederen veilig opslaan kan in een garagebox. Een box huren biedt u in één klap een heleboel ruimte in uw woon- en werkomgeving en biedt uw spullen een veilig onderkomen. Hoezo veilig? Een garage is door zijn bouw en omvang vaak een stuk brandveiliger dan een kantoorpand, zeker wanneer er een brandalarm op zit. Maar u kunt meer doen!=. Tegen diefstal werken camera’s, een persoonlijke code en een inbraakalarm erg goed. U hoeft deze maatregelen niet altijd zelf te treffen: vraag de verhuurder eens wat hij kan regelen. Laat de keuze voor een verhuurder eventueel (deels) afhangen van de beveiliging van de garagebox. Overigens is een garagebox niet op-en-top veilig als ie beveiligd is tegen inbraak en brand. Denk eens aan vocht en kou. In de meeste garageboxen die worden verhuurd is het klimaat goed geregeld. Dit is belangrijk voor het veilig opslaan van uw spullen. Omdat u veel controle heeft over de beveiliging van een garagebox, kunt u uw spullen er veilig opslaan. Een box om spullen op te slaan is natuurlijk niet geschikt om te wonen. Bekijk ook onze verschillende woningtypes.

Een opslagruimte als bedrijfsruimte
Een kleine bedrijfsruimte voor een opgestarte onderneming is moeilijk te vinden. Een garagebox biedt een helpende hand. Bij veel garageparken heeft u de mogelijkheid een eigen postadres te gebruiken en onbeperkte toegang tot uw nieuwe bedrijfsruimte te hebben. Vanuit huis zijn veel werkzaamheden te doen zoals bijvoorbeeld de financiële administratie. Toch kan ruimtegebrek een keer opsteken, op dat moment staat een garagebox te wachten op uw goederen. Het voordeel van huren is dat wanneer u de ruimte niet meer nodig is u weg kan gaan. Wordt de garagebox te klein? Vaak zijn er op de verschillende garageparken boxen in verschillende hoogtes en breedtes.

Opslagruimte voor bedrijven
Voor bedrijven is een garagebox een handige en ook goedkope oplossing in de misschien wel lastige zoektocht naar een bedrijfsruimte. Sinds enige tijd maakt miljardenbedrijf PostNL ook gebruik van garageboxen tegen de wil van de gemeente in. Bij de keuze van een bedrijfsruimte is een drukke woonwijk misschien niet even geschikt. In Nederland zijn verschillende Garageparken waarbij de mogelijkheid wel aanwezig is om een garagebox in te richten tot bedrijfsruimte. Het voordeel is dat het in dat geval gaat om een geregistreerde bedrijfsplek. Waarbij de garagebox fungeert als bedrijfsadres. Het enige verschil met een andere bedrijfsruimte is de voordeur.