Alles-in-1 pakket

Bent u op zoek naar een alles in 1 pakket? Dan bent u hier op het juiste adres. We vergelijken diverse pakketten van onder andere Ziggo, KPN en Tele2, T-mobile & Online. U kunt met een alles in 1 pakket internetten + digitaal televisie kijken en bellen (over een vaste lijn) tegen scherpe tarieven. Zo zijn er al pakketten in de aanbieding vanaf €40 per maand. Wij hebben een selectie gemaakt van alle aanbieders zodat u gemakkelijk een vergelijking kunt maken tussen de diverse providers zonder dat u elke websites afzonderlijk hoeft te kijken. U kunt de vergelijker gebruiken voor het vergelijken van de diverse aanbieders en direct doorklikken om het abonnement af te sluiten.

Waarom een totaal pakket kiezen?

Een alles in één pakket is bij de meeste providers wel beschikbaar. Vooral bij de grote providers zoals, Vodafone, KPN en Ziggo. Een alles in één pakket betekend dat je alle abonnementen in één keer afsluit in plaats van internet bij Ziggo en televisie bij KPN. Dit heeft een groot voordeel, je krijgt maar één rekening in plaats van twee of drie rekeningen. Er kan een groot verschil zitten tussen de verschillende alles in één pakketten die providers je aanbieden. Het eerste grote verschil is de prijs die ze ervoor vragen, sommige providers vragen wel 80 euro voor één van hun pakketten. Nu is het vaak wel zo dat je dan onbeperkt bellen, de hoogste internetsnelheid en alle televisie zenders krijgt, maar dan nog wil je dit wel? En heb je dat wel echt nodig of kun je het wel betalen? Dat zijn allemaal vragen die je jezelf zou kunnen afvragen voordat je zo’n alles in één pakket afsluit bij de desbetreffende provider.

Alles in één pakket met Internet + TV + Bellen vergelijken

Een belangrijk ding is hoeveel geld wil je daadwerkelijk per maand uitgeven aan een alles in één pakket, of beter gezegd hoeveel kun je eigenlijk uitgeven? Tegenwoordig wil iedereen van alles hebben, waarom? Omdat andere het ook hebben, leuk en aardig maar het gaat hier om jou, om wat je kunt betalen. Het is dus belangrijk dat je gaat uitrekenen hoeveel je kunt uitgeven aan een alles in één pakket. Gemiddeld is dit tussen de 40 en 70 euro per maand. Oké, voor een alles in één pakket van 40 euro per maand heb je niet alles erop er eraan, maar je hebt in ieder geval een alles in één pakket. Bij de meeste alles in één pakketten van rond de 40 euro krijg je ongeveer 20 tv zenders, wat radiozenders die je via je tv kunt beluisteren, vaak rond de 50 Mbps internetsnelheid en een telefoonnummer waarmee je met je vaste telefoon kunt bellen. Vaak zul je per minuut moeten betalen voor vast bellen. Bij een wat duurder alles in één pakket krijg je veel meer Mbps (100 – 250) aan internetsnelheid, meer tv zenders en soms zelf onbeperkt bellen met je vaste telefoon. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een mobiel abonnement bij het alles in één pakket af te sluiten (combinatievoordeel).

Uitgebreid pakket samenstellen

Bij de meeste providers die een alles in één pakket van 60 euro per maand of duurder aanbieden heb je een internetsnelheid van minimaal 60 Mbps en vaak wel 70 tv zenders. Meestal is het wel mogelijk om je internetsnelheid zelf te bepalen, vaak heb je drie keuzes. Zo kun je kiezen wat het beste bij jouw situatie past, meestal heb je genoeg aan de laagste keuzes, ieder geval als je alleen maar op internet aan het surfen bent en Netflix of Videoland kijkt. Als je echt grote bestanden gaat downloaden die uren duren dan je het beste een hoge internetsnelheid afsluiten, dan gaat het downloaden wat sneller. In de meeste gevallen lijkt het internet langzaam omdat je PC of laptop niet de juiste hardware heeft of omdat je Wifi signaal niet sterk genoeg is. Internet via een internetkabel is altijd sneller dan een Wifi signaal.

Zenderpakket
Bij je alles in één pakket kun je vaak ook kiezen voor een extra zenderpakket. Dit zijn pakketten zoals die van HBO, FOX sport en andere soortgelijke pakketten. Bijna altijd kosten deze pakketten veel geld per maand, voor HBO ben je meestal wel 13 euro per maand extra kwijt boven op de vaste kosten van je abonnement. Natuurlijk je wel waar voor geld, al die gave films en series die je anders niet kunt bekijken. Je kunt ook kiezen voor het extra zender pakket met de tv zenders zoals, Natgeo Wild en Babytv. Vaak zijn het er een stuk of 70, kinderzenders, muziekzenders, comedy zenders en informatieve zenders, voor ieders wil wat in dit pakket. Vaak ben je rond de 10 euro per maand kwijt voor een pakket als deze. Voor dat bedrag kun je natuurlijk er ook voor kiezen om naast je alles in één pakket er een abonnement van Netflix af te sluiten, die kun je kijken via de meeste kastjes van de grote providers zoals KPN. Dit is een ideale aanvulling op je alles in één pakket, je kunt naast een serie op een televisiezender kijken ook deze serie volgen via Netflix.

Vast abonnement voor thuis en mobiel combineren
Bij sommige providers krijg je zelfs korting als je een mobiel abonnement afsluit naast je alles in één pakket. Soms krijg je korting in euro’s, maar het kan ook zijn dat je extra mb’s krijgt voor je mobiele internetbundel. Er zijn zoveel mogelijkheden met een alles in één pakket dat bijna iedereen wel kiest voor een alles in één pakket.

Overstappen naar een andere aanbieder

Ben je toe aan een nieuw alles in 1 pakket? Dan doe je er verstandig aan om internet providers met elkaar te vergelijken. Op die manier kun je heel snel de goedkoopste internet aanbieders selecteren. Sowieso is het slim om te kijken naar alles in 1 internet pakketten. Veel providers geven namelijk korting als je kiest voor een totaalpakket. Zo betaal je bijvoorbeeld de eerste maanden van je internet abonnement een lagere prijs voor het abonnement of krijg je een cashback. Op die manier kun je dus geld besparen.

Goedkoopste pakket met internet, TV en bellen

Als we kijken naar de aanbiedingen van de verschillende internet providers dan zijn met name KPN, T-mobile en Ziggo zeer goedkoop. Nadeel van Tele2 en Online is dat het internet wat langzamers is. Ziggo & XS4ALL aan de andere kant heeft betaalbaar en snel internet in de aanbieding. Een alles in 1 pakket is dan ook een goede optie bij de genoemde providers. Om te bekijken welke internet provider nou het goedkoopste is moet je alles in 1 vergelijken. De ene aanbieder is uiteindelijk een stuk voordeliger dan de ander. Op deze website kun je de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken op basis van prijs, snelheid en abonnementsvoorwaarden. In de berekening wordt rekening gehouden met de kortingen en geven wij de gemiddelde maandprijs. Let op dat er bij sommige internet providers aansluitkosten worden gerekend. Daardoor kan de gemiddelde maandprijs uiteindelijk toch nog hoger uitvallen.