Woning kopen s-Heer Arendskerke

Snel een woning kopen in s-Heer Arendskerke? Het is een erg populaire plek in de provincie Zeeland. In de buurt bestaan er uiteenlopende voorzieningen als winkels, scholen en openbaar vervoer. Tevens tref je hier een bijzondere natuur, perfect voor een wandeling of fietstocht. In de gemeente staan er 18.633 woningen (59,5% koophuis, 39,3% huurwoningen). De woningprijs stijgt ieder jaar en ligt op dit moment op €319.274. Op deze website vind je het beschikbare woningaanbod in s-Heer Arendskerke, adressen van makelaarskantoren, taxateurs en experts in financiële diensten. Verder vertellen we jou de voor- en nadelen van verschillende type woningen en geven we tips bij het kopen van jouw eerste huis.

 • Het is een unieke plek in de provincie Zeeland.
 • Je vind hier onder andere benedenwoningen en moderne huizen en bungalows.
 • Gemiddelde WOZ-waarde 2024 is €228.000, de gemiddelde woningprijs is €319.274.
 • In de regio vind je volop voorzieningen zoals natuurgebieden, kinderopvang, sportclubs, scholen, openbaar vervoer.
ProvincieProvincie Zeeland
GemeenteGoes
Plaatss-Heer Arendskerke
Postcode4458
Netnummer0113 (+31113)
Inwoners (gemeente)38.082
Aantal huishoudens17.776
Aantal huishoudens met kinderen5.359
Gemiddelde huishoudensgrootte2,1
Aantal woningen18.633
Aantal koopwoningen13.859
Aantal huurwoningen4.774
Gemiddelde woonoppervlakte112 m2
Gemiddelde WOZ€228.000
Gemiddelde verkoopprijs€319.274
Gemiddeld gasverbruik1080 m3
Gemiddeld stroomverbruik2480 kWh

Woningaanbod s-Heer Arendskerke juni 2024

Hieronder bekijk je alle huizen die deze maand (juni 2024) te koop staan. Selecteer op vraagprijs, woonoppervlakte, ligging, perceeloppervlakte, bouwjaar, woningtypeen additionele aspecten als zuinigheid & aanwezigheid van een garage. Interesse? Mail of bel de verkoopmakelaar voor een brochure of het inplannen van een bezichtiging. Op ons woningplatform bekijk je ook het woningaanbod Wolphaartsdijk, s-Heer Hendrikskinderen, Lewedorp, Nieuwdorp en Borssele.

woning-te-koop-s-heer-arendskerke

Een appartement kopen in s-Heer Arendskerke

Een appartement is een woonhuis dat deel uitmaakt van een groter gebouw. Studio’s zijn de goedkoopste huizen, gebouwd op centraal gelegen locaties, bijna altijd gelijkvloers, worden gekenmerkt door een lage energierekening en hebben niet zoveel onderhoud nodig. Aandachtspunten zijn: de woonoppervlakte is beperkt, je moet de tuin vaak delen en je moet meer rekening houden met andere bewoners van het appartementencomplex.

 • Vaak gekozen door starters, stellen en studenten.
 • Goede ligging en geen tuinonderhoud.
 • Het gem. woonoppervlakte ligt tussen de 66 m2 & 97 m2.
 • Het gemiddelde verbruik is 720 m3 gas en gem. 1810 kWh elektriciteit.

Rijtjeshuis te koop s-Heer Arendskerke

Een tussenwoning is een is een eengezinswoning die zich bevindt tussen twee andere huizen. Je woont dus tussen twee andere gezinnen in. Rijwoningen behoren tot de meest betaalbare huizen en ze verbruiken niet veel energie. Rijtjeshuizen zijn de meest populaire huizen in Nederland wat maakt dat het een veilige investering is. Nadelen zijn: weinig ruimte (binnen en buiten) en je krijgt veel meer mee van de buren.

 • Waardevaste investering.
 • Weinig onderhoud buitenshuis.
 • De gem. vloeroppervlakte ligt tussen de 79 m2 en 109 m2.
 • Het energiegebruik ligt rond de 990 kuub gas + 2360 kWh stroom.

Aanbod hoekwoningen

Een net hoekhuis in s-Heer Arendskerke is een eengezinswoning dat aan 1 kant volledig vrijstaand is. Je hebt een extra strook tuin aan de zijkant, je hebt iets meer beschutting, je hebt ook lichtinval van de zijkant en je kunt gemakkelijker een uitbouw doen. De verkoopprijzen zijn een stukje hoger dan tussenwoningen en hebben iets hogere stookkosten.

 • Unieke woning aan het begin of einde van een blok.
 • Lekker veel zonlicht in huis.
 • Het gebruiksoppervlakte varieert tussen de 97 m2 & 111 m2.
 • Er wordt gemiddeld 2460 kWh stroom & 1150 m3 gas verbruikt

Aanbod 2-onder-1 kap woningen s-Heer Arendskerke

Een twee onder een kap houdt in 2 huizen met een gedeelde binnenmuur. Doorgaans zijn het 2 identieke gespiegelde huizen. Rondom de woning heb je voldoende ruimte en je hebt deels het vrijstaande gevoel. De bouwkosten deel je met de buren zodat de kosten beheersbaar blijven. Punten van aandacht zijn: dat je niet de volledige vrijheid hebt qua ontwerp en dat je mogelijk wat overlast hebt van de directe buren.

 • 2 huizen die dak en binnenmuur met elkaar delen.
 • Minder materiaal nodig en dus goedkoper dan vrijstaand.
 • Een dubbelwoning heeft een woonoppervlak van tussen de 128 m2 – 153 m2.
 • Er wordt jaarlijks doorgaans 2760 kWh stroom en 1250 kuub gas gebruikt.

Vrijstaand huis kopen

Een vrijstaande woning is een woning die niet is aangebouwd aan andere gebouwen. Dit is voor velen een uiteindelijk doel. Je hebt ontzettend veel woonruimte en je geniet een grote mate van privacy: je kunt gemakkelijk beschutting creëren met bomen of struiken. Vaak zijn het wel dure huizen. Verder staan de vrijstaande huizen vaak wat meer afgelegen.

 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het ontwerp.
 • Veel privacy en volop mogelijkheden voor garage of tuinhuisje.
 • De oppervlakte van de woning ligt gemiddeld genomen tussen de 155 m2 & 200 m2.
 • Per kalenderjaar wordt er plus minus 3560 elektriciteit (kWh) & 1630 gas (m3)verstookt.

In vijf stappen een woning kopen in s-Heer Arendskerke

 1. Hoeveel kan en wil ik lenen?

  Op het moment dat je begint met het zoeken van huizen dan is het gebruikelijk om eerst eens te zien wat je eigenlijk kunt lenen. Laat je goed adviseren in een adviesgesprek met een hypotheekadviseur die alle producten kan aanbieden. In de situatie dat je weet wat jouw bestedingsruimte is kun je online naar woningen zoeken.

 2. Plan een woning bezichtiging in

  Via websites als Funda, Vbo.nl, Huizenzoeker.nl, Huislijn.nl, Pararius, Zoekallehuizen.nl, Huispedia kan je woningen te koop in s-Heer Arendskerke Centrum zoeken. Heb je een voorkeur uitgesproken? Bel de makelaar dan direct voor een rondleiding door het huis. Wanneer je de woning doorloopt kan jij alle kleine details van het huis bekijken.

 3. Denk na over een eventuele bieding

  Je maximale bod bepaal je op basis van de WOZ-waarde en het bedrag dat je qua hypotheek kunt krijgen. In veel situaties is het een aanrader om een erkende aankoopmakelaar in te schakelen. Deze huis-expert zal met jou gezamenlijk de woning doorkijken en helpt bij het uitbrengen van het bod. Hij heeft ook kennis over ontbindende voorwaarden.

 4. Voorlopig koopcontract tekenen

  Wordt de woning aan jou gegund? Dan tekenen beide partijen een koopakte. Loop na of alle gegevens juist staan en of de ontbindende voorwaarden in de overeenkomst vermeld staan. Deze koopovereenkomst wordt verstuurt naar de notaris. Na het ondertekenen heb je altijd nog 3 dagen bedenktijd.

 5. Financiering definitief regelen en overdracht

  Het belangrijkste gedeelte is om de financiering van de koop af te handelen. Aan de hand van het biedbedrag, overdrachtsbelasting, notariskosten (kosten koper), eigen middelen en directe verbouwkosten berekent de adviseur welk hypotheekbedrag nodig is en welke bank/geldverstrekker goed matcht met jouw situatie. Helemaal aan het einde breng je een bezoek aan de notaris voor het tekenen van de akte van levering. De overdracht is dan officieel en rechtsgeldig.

Taxateurs en makelaars in s-Heer Arendskerke

De aankoopmakelaar kan jou helpen bij het aankopen van een woning. Deze deskundige zorgt dat jij een eerlijke prijs betaalt voor jouw volgende huis. Een verkoopmakelaar levert diensten om je eigen woning op de markt te brengen en komt op voor jouw belangen als verkoper. Tip: neem een NVM makelaar want deze persoon voldoet aan de hoogste vakbekwaamheidseisen en certificering. Een taxateur is een onafhankelijk persoon die de marktwaarde van een object berekend aan de hand van verschillende thema’s. Een dergelijk taxatierapport is verplicht voor de financiering van de aankoop van een woning, het wijzigen van jouw huidige hypotheek of als je wilt weten wat jouw huidige woning waard is. Hieronder bekijk je adressen van kantoren zoals taxatie experts en makelaars in s-Heer Arendskerke en daarbuiten.

Geen taxateurs en makelaars gevonden
In deze plaats zijn er nog geen taxateurs of makelaardijen gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf aan te melden.

Vind een hypotheekadviseurs

Een professionele hypotheekadviseur in s-Heer Arendskerke helpt je bij het kiezen, aanvragen en afsluiten van een hypotheek. Jouw financiële man loopt jouw financiële situatie door en zal uiteindelijk ook de hypotheek ook voor je afsluiten. Voor persoonlijk hypotheekadvies betaal je tussen de €1.700 en €3.050. In de opsomming hierna bieden we gegevens van financieel adviseurs in s-Heer Arendskerke.

Geen hypotheekadviseurs gevonden
We hebben nog geen financieel adviseurs gevonden in s-Heer Arendskerke. Klik hier om een nieuw bedrijf aan te melden.

Overzicht met recent verkochte huizen in s-Heer Arendskerke

De afgelopen tijd (juni 2024) zijn er veel woningen succesvol verkocht in deze omgeving. Hieronder kun je zoeken door alle verkochte woningen in s-Heer Arendskerke en in de buurt. Goed om te weten: het gaat hierbij om de vraagprijzen, de uiteindelijke transactieprijs ligt soms hoger. Bekijk ook meer informatie over Infraroodpanelen.

Bekijk het aanbod op funda

Belangrijke koophuis vragen en antwoorden

Hoe duur is gemiddeld een woning in s-Heer Arendskerke kopen?

In de buurt van de gemeente Goes vind je ongeveer 18.633 huizen. Het gaat om 13.859 (59,5%) koopwoningen en 4.774 (39,3%) huurwoningen. Huizen kennen een gem. vloeroppervlakte van 112 m2. De WOZ-waarde van dit jaar bedraagt gemiddeld €228.000 en de gem. verkoopprijs is €319.274. De situatie op de woningmarkt is onevenwichtig. Dit heeft als gevolg dat dat er relatief weinig huizen te koop staan en een toenemende gemiddelde vierkantemeterprijs in s-Heer Arendskerke. De doorlooptijd van een woning is kort en overbieden is steeds vaker noodzakelijk.

Hoe zit het met het energieverbruik van huizen in s-Heer Arendskerke?

Een woonhuis in Goes gebruikt gemiddeld 1080 m3 per jaar aan gas en 2480 stroom (kWh). Een appartement of kamer gebruikt gemiddeld het minst (720 m3 per jaar aan gas en 1810 kWh electriciteit. Een huis dat vrijstaand is is een grootverbruiker qua energie (1630 kuub gas en 3560 electriciteit (kWh)). Een groeiend aantal huiseigenaren van huizen te koop in s-Heer Arendskerke passen duurzame verwarmingsbronnen als dubbel glas, warmtepomp, vloerisolatie, zonnepanelen, spouwmuurisolatie, zonneboiler toe om de energierekening te verminderen.

Wat voor type families wonen in s-Heer Arendskerke?

Deze regio kent een grote diversiteit in de samenleving. In deze gemeente leven 38.082 mensen in 17.776 gezinnen. Dit zijn 6.845 eenpersoonshuishoudens, 5.572 families zonder kinderen en 5.359 families met kinderen. De gemiddelde huishoudensgrootte is 2,1 mensen (volwassenen en kinderen).

Op welke manier kan ik zelf een eigen woning verkopen?

In de eerste fase stel je een vraagprijs op en bedenk je hoe je de woning gaat promoten. Je kunt kanalen inzetten zoals Funda, de Open Huizen dagen van NVM of Facebook/instagram. Vervolgens maak je jouw woning helemaal verkoopklaar en ga je bezichtigingen plannen. Vervolgens krijg je schriftelijk de biedingen binnen. Is er een geschikt bod binnengekomen? Dan leg je alles vast in de koopakte en de overdrachtsakte bij de notaris. Veel verkopers kiezen voor een NVM-verkoopmakelaar om hen te begeleiden.

Zijn er bouwkavels voor nieuwbouw in s-Heer Arendskerke?

In deze provincie kun je kiezen voor bouwkavels met woonbestemming. Je kunt hier helemaal zelf een nieuwbouwwoning in s-Heer Arendskerke laten ontwerpen. Neem contact op met de gemeente (www.goes.nl) en bekijk of er kavels te koop zijn en wat de prijs van de kavel is.


Bronvermelding: o.a. CBS, Consumentenbond, Nibud, Eigenhuis.nl, Rvo.nl, Milieucentraal voor postcodegebied 4458.

Plaats een reactie