Woning kopen Provincie Gelderland

Bijgaand ontdek je de beschikbare koopwoningen in juli 2024. Zoom verder in op vraagprijs, bouwjaar, aantal kamers, woonoppervlakte, woningtype, liggingen meer onderwerpen zoals verwarming & mogelijkheden voor parkeren. Meer weten? Informeer dan bij de betreffende makelaar en kijk wanneer je langs kunt komen voor een bezichtiging. 

Bekijk direct het complete woningaanbod in Barneveld, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Tiel, Buren, Neder-Betuwe, Culemborg, West Betuwe, Zaltbommel, Maasdriel, Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen, Beuningen, Druten, West Maas en Waal, Overbetuwe, Lingewaard, Wageningen, Ede, Arnhem, Renkum, Rozendaal, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Montferland, Brummen, Doesburg, Rheden, Doetinchem, Oude IJsselstreek, Winterswijk, Aalten, Oost Gelre, Zutphen, Lochem, Bronckhorst, Berkelland, Apeldoorn, Voorst, Losser, Hattem, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Epe en Heerde.

Aanbod appartement kopen in Provincie Gelderland

Een appartement is een zelfstandige woning in een gebouw met meerdere verdiepingen. Er gelden voor studio’s lage vanafprijzen, gebouwd op centraal gelegen locaties, in de basis gelijkvloers, hebben weinig stookkosten en vallen vaak binnen een VvE constructie. Aandachtspunten zijn: het is een relatief kleine woning, er is geen eigen tuin en je moet meer rekening houden met andere bewoners van het appartementencomplex.

Aanbod rijtjeshuis Provincie Gelderland

Met een tussenwoning bedoelen we een huis gelegen in een blok van meerdere huizen. Aan de beide kanten heb je dus te maken met directe buren. Je betaald voor rijwoningen gelukkig niet de hoofdprijs en ze verbruiken niet veel energie. Rijtjeshuizen zijn de meest populaire huizen in Nederland en je kan ze zonder al te veel risico kopen. Er zijn ook nadelen: weinig ruimte (binnen en buiten) en je hebt minder gevoel van privacy.

Aanbod hoekwoningen

Wat er bedoeld wordt met een hoekhuis in Provincie Gelderland is een eengezinswoning dat aan 1 kant volledig vrijstaand is. Je hebt een grotere tuin, je hebt maar buren aan 1 kant, minder last van schaduw en je kunt gemakkelijker een uitbouw doen. Ze zijn vaak wat duurder dan een rijtjeshuis en de energiekosten zijn wat hoger.

Een 2-onder-1 kap woning kopen Provincie Gelderland

Onder een twee onder een kap verstaan we 2 wooneenheden die aan elkaar vastzitten met een gedeelde binnenmuur. Doorgaans zijn het 2 identieke gespiegelde huizen. Je geniet van maximale ruimte en je hebt deels het vrijstaande gevoel. Het merendeel van de bouwkosten deel je gezamelijk waardoor de kosten relatief beperkt blijven. Aandachtspunten zijn dat je niet de volledige vrijheid hebt qua ontwerp en dat je mogelijk geluidsoverlast van buren kunt ervaren.

Vrijstaande woningen

Een vrijstaande woning staat los van andere objecten. Dit is voor velen een uiteindelijk doel. Je hebt een heerlijke grote tuin, veel woonoppervlak en je bent lekker op jezelf: van de buren merk je vrijwel niets. Vaak zijn het wel dure huizen. Bovendien woon je vaak wat meer afgelegen.

Uitleg: een woning kopen in Provincie Gelderland

 1. Welk bedrag kan ik lenen?

  Wanneer je op woningjacht gaat dan is het een goed idee om eerst je maximale hypotheek te berekenen. Informeer naar de mogelijkheden tijdens een adviesgesprek met een hypotheekadviseur of jouw eigen bank. Vanaf het moment dat je een accurate en betrouwbare berekening hebt wat je maandelijks aan hypotheek kunt betalen kan de zoektocht beginnen.

 2. Plan een woning bezichtiging in

  Via websites als Funda, Zoekallehuizen.nl, Huizenzoeker.nl, Huislijn.nl, Huispedia, Pararius, Jaap.nl kan je 24/7 woningen te koop in Provincie Gelderland Centrum zoeken. Heb je een voorkeur uitgesproken? Neem dan contact op met de makelaar voor het bezichtigen van het huis. Bij het doorlopen van de woning kun je zelf de woning opnemen.

 3. Bepaal je maximale bod

  Wat je wilt bieden zal afhangen van de marktwaarde van het huis en het bedrag dat je qua hypotheek kunt krijgen. In veel situaties is het een aanrader om een eigen aankoopmakelaar te contacteren. Deze professional zal met jou gezamenlijk de woning doorkijken en helpt bij het uitbrengen van het bod. Eventueel kan hij ook helpen met de ontbindende voorwaarden.

 4. Voorlopig koopcontract tekenen

  Heb jij de bieding gewonnen? De koopakte zal dan worden samengesteld. Neem goed door of alle gegevens juist staan en of afspraken als koopsom, aanvaarding en andere voorbehouden zijn opgenomen. De getekende koopovereenkomst stuurt de makelaar naar de notaris. Na het ondertekenen heb je altijd nog 3 dagen bedenktijd.

 5. Voorwaarde voor overdracht is een getekende hypotheekofferte

  Nu is het zaak om de financiering van de woning af te ronden. Op basis van aankoopwaarde, kosten koper (k.k.), eigen spaargeld dat je wilt inbrengen en een bouwdepot voor verbouwing wordt voor jou berekend welk hypotheekbedrag nodig is en welke bank/geldverstrekker goed matcht met jouw situatie. Afsluitend die je alleen nog de overdrachtsakte te ondertekenen. Het huis staat nu definitief op jouw naam.

Lijst met verkochte huizen in Provincie Gelderland

De afgelopen tijd (juli 2024) is er een groot aantal woning verkocht in deze omgeving. In de lijst hieronder tonen wij de recent verkochte woningen in Provincie Gelderland en in de buurt. Belangrijk detail: je vindt alleen de vraagprijs, dus de echte verkoopprijs kan anders zijn. Mogelijk ook interessant: Bedrijfspand.

Bekijk het aanbod op funda